Naar inhoud

REGISTREER JE OP ONZE WEBSITE!

Als bezoeker van onze website kun je je registreren. Eenmaal je dat gedaan hebt, kan je je inschrijven op onze gemeentelijke nieuwsbrieven. Als vertegenwoordiger van een vereniging kan je ook je gegevens beheren of een activiteit laten opnemen in de activiteitenkalender. Heb je een bedrijf? Dan kun je als zelfstandige ook hier je gegevens van je bedrijf beheren.


Stap I: Het registratieformulier invullen.

Eerst en vooral moet je het registratieformulier op de website invullen. Je persoonlijke gegevens zullen enkel worden gebruikt ter verificatie van je identiteit. Met de gebruikersnaam kun je je later aanmelden op ”Mijn Merksplas”. Er wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je ingevuld hebt (let er hier dus op dat je het juiste adres ingeeft!). In dit bericht word je gevraagd om je persoonlijk account te valideren.


Stap II: De validatie of bevestiging van je persoonlijk account

Klik de link aan in het e-mailbericht dat je van ons ontvangen hebt. Je hoeft dit slechts één keer te doen ter validatie van je account. Op de pagina waarop je terecht komt, kan je je abonneren op één van onze gemeentelijke nieuwsbrieven. Ben je een vereniging dan kan je je gegevens beheren en activiteiten ingeven. Selecteer op deze pagina je vereniging uit de lijst en klik op de knop. Staat je vereniging niet in de lijst, vink dan het keuzevakje aan en vul het overeenkomstige formulier in. Na controle van je gegevens, kun je van start gaan met het beheren van de pagina van je vereniging. Je kunt je keuzes nadien altijd via de website beheren. Idem voor een bedrijf. Zelfstandigen kunnen hun contactpagina op de website beheren.


Stap III: “Mijn Merksplas”

Eenmaal ingelogd verschijnen onderstaande mogelijkheden bij “Mijn Merksplas”:


  • Profiel beheren (o.a. wachtwoord wijzigen en beheer nieuwsbrieven)
  • Afmelden

 

Problemen

Lukt het je niet om je te registreren of heb je nog extra vragen, dan kun je altijd terecht bij de infodienst, tel. 014 63 94 00 of info@Merksplas.be