Boekpresentatie "Meesterlijk Ontwaken".

Wanneer

  • vr 29 september 2023 van 19:30 tot 22:00 uur

Locatie

Colonie 7
Kapelstraat 10 , 2330 Merksplas

Boekpresentatie 29 September 2023 : aanvang 20.00 Uur (inloop vanaf 19.30 UurOp 29 september a.s. presenteer ik mijn nieuwste boek ‘Meesterlijk Ontwaken‘. Een boek vol helende teksten en vernieuwende inzichten om deze turbulente tijd goed door te komen. De inhoudelijke, maar zeker ook gezellige boekpresentatie wordt gehouden bij:

Colonie 7
Kapelstraat 10
2330 Merksplas
België

Naast dat ik een aantal aspecten belicht die in mijn nieuwste boek worden beschreven ben ik zeer verheugd dat de heer Arjen Lievers een korte lezing gaat verzorgen. Arjen Lievers is een veelgevraagd spreker op het gebied van Germaanse Geneeskunde. Een onderwerp dat ook in ‘Meesterlijk Ontwaken’ zeker niet ontbreekt. Deze avond zal jij als mens heel wat nieuwe inzichten geven waarmee jij onmiddellijk in jouw huidige leven aan de slag kan. Het loont dus zeker de moeite om je hiervoor in te schrijven! De inkom hiervoor is gratis...

De inloop is om 19:30 uur, de boekpresentatie start om 20:00 uur. Heeft u interesse om de boekpresentatie bij te wonen? Meld u hieronder gerust aan.
PS. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Gelieve u hiervoor aan te melden via de onderstaande link:

https://www.hetontwaaktehartbrein.com/boekpresentatie/

Warme groet,
Stephane Vanden Avenne 


Leeftijd

vanaf 18
Naar top