Naar inhoud

Familievoorstelling De kleine prins: NIEUWE DATUM

De kleine prins

Praktisch

OrganisatieCultuurdienst
Wanneerwoensdag 2 maart 2022
Van14.00 u - 15.00 u
Prijs5 euro
Voeg toe aan je agenda (ical)

Info

Door de wijzigende coronamaatregelen kon de voorstelling niet doorgaan op 6 januari en werd er een nieuwe datum gezocht. Die hebben we nu gevonden! De voorstelling gaat door op woensdag 2 maart in GC De MARc/kT.


De voorstelling

Circustheater Marco Solo speelt ‘De Kleine Prins’, een klassiek verhaal over de waarde van vriendschap met anderen en jezelf, geïnspireerd op het gelijknamige boek van Antoine de Saint-Exupéry.

De prins is op zoek naar iets en reist door het heelal om het te vinden. Op zijn reis ontmoet hij een koning, een ijdele DJ en een onmatige dronkenlap (die overigens wel erg handig is met zijn flessen). Totdat hij uiteindelijk landt op de aarde en daar kijkt hij zijn ogen uit. Hij temt een vos, waarna hij ontdekt dat hetgene waarnaar hij op zoek was, gewoon bij hem was.

Verbeeldt en vertelt door top-jongleur Marco Bonisimo (meervoudig recordhouder jongleren in het Guinness World Records). In deze voorstelling verwerkt hij zijn vele circusvaardigheden in een bijzonder verhaal. Een verhaal voor iedereen over twijfel en liefde. Over keuzes en over vreugde. Een grappige en interactieve voorstelling voor de hele familie.


Praktisch

Familievoorstelling geschikt voor kinderen tussen 4 en 11 jaar.


Tickets?

Tickets kosten 5 euro en kan je hier kopen.


Waar?

Podiumzaal in GC De MARc/kT


Wanneer?

Woensdag 2 maart 2022.
De voorstelling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 50 minuten.


Coronamaatregelen?

We houden rekening met de maatregelen die op dat moment gelden. Mensen met een ticket krijgen enkele dagen voor de voorstelling de geldende richtlijnen via mail toegestuurd.

Alle activiteiten