Naar inhoud

Hartelijk dank , vrijwilliger

affiche spetsersfeest

Praktisch

OrganisatieCultuurdienst
Waar

GC  De MARc/kT

Wanneerzondag 22 oktober 2017
Van11.00 u - 18.00 u
Prijsgratis
Voeg toe aan je agenda (ical)

Info

Spetsers hebben een goed hart. Dat getuigt ons dynamisch verenigingsleven, de diverse jaarlijkse initiatieven voor het goede doel en de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor onze gemeente.

We willen uiteraard dat deze geëngageerde harten blijven kloppen en waar kunnen we dat beter dan in GC De MARc/kT, inmiddels al 10 jaar dé ontmoetingsplaats in het hart van Merksplas.

 

Tijd om alle SPETSERS (gebruikers, verenigingen, bezoekers, passanten enz.) en VRIJWILLIGERS (bestuursleden verenigingen en raden, mantelzorgers, leesmoeders, noem maar op…) die dit huis en onze gemeente al die jaren lang tot een thuis maakten, te bedanken.

We warmen in de voormiddag op met een Spetserloop doorheen Merksplas om in de namiddag over te gaan tot een hartverwarmend feest met spel, animatie, muziek, hapjes en drank.

 

De voormiddag wordt afgesloten en de namiddag wordt ingeluid met het geweldige mobiele straatorkest van ’t Akkoord begeleid door majoretten de Majoretski.

Meer info

Programma

 

vanaf 13.30 uur (tot 18.00 uur): Spetsersfeest in GC De Marc/kT

De WAK werkgroep (amateurkunstenaars uit Merksplas) zet het gemeenschapscentrum in feestoutfit zoals dat bij een jubileum hoort.

Keekaroo Styling Stories (Mieke Vermeiren en Sofie Nagels) bouwt haar retrocaravan voor de gelegenheid om tot een fotostudio en legt onze harten vast op de gevoelige plaat.

Verschillende (socio)-culturele verenigingen uit Merksplas puzzelden een quiz in mekaar en loodsen je aan de hand van verschillende vragen doorheen het gemeenschapscentrum. Bij voldoende juiste antwoorden, verover jij misschien wel voor eeuwig en altijd een plaats in ons hart.

Alle activiteiten