Naar inhoud

Informatieavond 'Buddy voor mensen in kansarmoede!'

armen tekort

Praktisch

OrganisatieSociale dienst
Waar

zaal Den Eel

Eelstraat 4

Ravels

Wanneerdinsdag 19 maart 2019
Van19.00 u - 21.00 u
Voeg toe aan je agenda (ical)

Info

Merksplas roept haar inwoners op om ‘buddy’ te worden bij ArmenTeKort Kempen.

 

Ga jij graag op stap met een buddy – iemand met jouw leeftijd of interesses die minder kansen kreeg dan jij? Al 500 buddies gingen je voor! Benieuwd? Kijk eens op http://www.armentekort.be/aflevering-panorama/

“Zo geef je mensen in kansarmoede weer hoop voor de toekomst.”

 

Geïnteresseerden krijgen meer info tijdens een vrijblijvende informatieavond op dinsdag 19 maart van 19.00 tot 21.00 uur in zaal Den Eel, Eelstraat 4 in Ravels.

Een buddy-duo getuigt er over hun ervaringen en je kan al je vragen stellen aan het ArmenTeKort-team.

 “Als buddy ga je op stap met iemand die door omstandigheden niet meer gelooft in een betere toekomst”, klinkt het. “Jullie spreken als duo regelmatig af om samen iets te doen. Door jouw aanwezigheid en ondersteuning krijgt jouw buddy opnieuw vertrouwen in zichzelf. Zo kunnen ze de regie van hun leven opnieuw in eigen handen nemen.”

Wie zich aanmeldt als buddy krijgt via een intensieve opleiding en interactieve workshops een inzicht in kansarmoede en empowerment. “Je oefent de juiste basishouding om als buddy verbinding te maken met deze wereld.” Tijdens je duo-traject kan je rekenen op individuele begeleiding en ook op groepsgesprekken met andere buddy’s om ervaringen te delen.

 

Meer info

Carolien Sysmans
014 63 94 80 - sociaalhuis@merksplas.be

Alle activiteiten