Naar inhoud

Voorstellingsavond goede doel koloniefeesten 2019: Siddartha

kolonie

Praktisch

OrganisatieDe werkgroep Koloniefeesten
Waar

GC De MARc/kT

Markt 1

2330 Merksplas

Wanneerwoensdag 15 mei 2019
Van20.00 u20.00 u
Voeg toe aan je agenda (ical)

Info

Bij sommigen van jullie zal de naam Koloniefeesten allicht een belletje doen rinkelen, voor anderen is dit mogelijks nog een nieuwe naam in het evenementenlandschap van Merksplas. Even een woordje uitleg. De Koloniefeesten wordt georganiseerd door en voor mensen uit Merksplas (en omstreken) waarbij het grote doel eruit bestaat om mensen, sport, cultuur en muziek samen te brengen op één weekend. Dit jaar vindt de tweede editie plaats en dit op 24 en 25 augustus aan de open schuren van Merksplas Kolonie.

 

Elk jaar gaat het grootste deel van de opbrengst naar een goed doel. Vorig jaar konden we een cheque van 1500 euro overhandigen aan Feestvarken vzw. Met de editie van 2019 steunen we Spetser en broeder Gust Lauwerysen. Hij is de drijvende kracht achter Siddartha, een organisatie die in België en Ethiopië projecten voor minderbedeelden op poten zet.

 

Op 15 mei om 20.00 uur komt Gust in GC De MARc/kT meer uitleg geven over de werking van Siddartha en zijn projecten in Ethiopië. Als surplus zal ook de film vertoond worden die regisseur Stijn Coninx onlangs maakte na een bezoek aan enkele van deze projecten. Onrecht en sociale bewogenheid zijn wel vaker thema's  die de films van Stijn Coninx domineren (zo ging zijn laatste productie "Niet Schieten" over de nasleep van Bende van Nijvel).

 

Wil je kennismaken met het goede doel dat door de Koloniefeesten wordt gesteund, dan is deze avond een absolute must. Er zal tevens meer informatie bekend gemaakt worden over de editie van 2019.

 

Iedereen van harte welkom dus op dit hartverwarmend gebeuren.

 

Alle activiteiten