Naar inhoud

Fietsbieb

logo Fietsbieb

Praktisch

Waar

Welzijnsschakel de Oversteek

Industrieweg 3

2330 Merksplas

Wanneerzaterdag 5 oktober 2019
Van09.30 u - 11.30 u
Voeg toe aan je agenda (ical)

Info

Een bibliotheek zonder boeken maar met kinderfietsen!

 

De Fietsbieb geeft alle gezinnen uit Merksplas de kans om dagelijks gebruik te maken van kinderfietsen tegen een lage prijs. 

Leden van de Fietsbieb kunnen voor hun kind (tot 12 jaar) een jaar lang een fiets lenen. Tweedehands, maar tiptop in orde. De geleende fiets kan men inwisselen voor een ander exemplaar uit de Fietsbieb. Een heel jaar lang!

 

Lid worden van de Fietsbieb

Lid worden kost 20 euro voor één jaar. Wie een kinderfiets in goede staat aan de Fietsbieb schenkt, is meteen een jaar gratis lid. Die fiets wordt nagekeken, volledig in orde gebracht en krijgt een nieuw leven. Bij het lenen van een fiets wordt 20 euro waarborg gevraagd. Die krijg je terug wanneer je de fiets inlevert.

 

Waar en wanneer?

Elke eerste zaterdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in Welzijnsschakel de Oversteek, Industrieweg 3 te Merksplas. 

 

Tweedehands kinderfietsen steeds welkom

De Fietsbieb leent tweedehands kinderfietsen uit. Deze worden aangekocht bi¡ het sociale tewerkstellingsproject Het Fietsenatelier (vzw De Sprong) en bij het werkatelier van OPZ-Geel. Ook vrijwilligers van de Fietsbieb sleutelen aan kinderfietsen om ze in orde te maken om ze uit te lenen. Heb je thuis nog een kinderfietsje staan, dan kan je dit aan de Fietsbieb schenken in ruil voor een jaar gratis lidmaatschap (dat je zelf kan gebruiken of kan schenken aan iemand anders). Jouw fietsje krijgt een tweede leven bij een ander kind! 

Meer info

Fietsbieb de Oversteek - 0478 36 69 37
Fietsbieb Kempen - Bart Wynants - 014 40 31 62 - 0475 85 62 29 - regio.kempen@fietsbieb.be

Alle activiteiten