Schrijf nu in voor een bouwgrond in wijk Kleirytse Driesen

Gepubliceerd op dinsdag 9 mei 2023 om 08:00 uur
Ongeveer 20 jaar na de eerste fase zal IOK weer 36 bouwgronden aanbieden op de Kleirytse Driesen.

IOK ontwikkelde een volgende fase van de verkaveling aan de Kleirytse Driesen, nabij de dorpskern van Merksplas. Daar komen 36 bouwgronden te koop waarvan 34 voor halfopen bebouwing en 2 voor open bebouwing. Die komen al in juni te koop, eerder dan verwacht dus.

Een geothermische boring voor elk perceel

Bij elk kavel wordt er een geothermische boring uitgevoerd zodat de koper daarop een warmtepomp kan aansluiten. De kosten voor die boring zitten mee in de grondprijs die je betaalt.

Sociale korting

Alle kavels worden verkocht met een sociale korting tot wel 20% op de marktwaarde. Als je een bouwgrond aankoopt, ben je wel verbonden aan enkele bouw- en een woonverplichtingen die er zullen gelden. Die kan je nalezen op de website van IOK.

Meer info over de gronden

Schrijf je in als je een grond wil

Al heel wat kandidaten plaatsten zich op de lijst met geïnteresseerden. Om je kandidatuur officieel te bevestigen, moet je je persoonlijk inschrijven op de definitieve lijst. Dat kan van maandag 5 juni tot en met woensdag 14 juni 2023.

Waar inschrijven?

  • In de podiumzaal van GC De MARc/kT op maandag 12 juni van 18.00 tot 20.00 uur.
  • Ofwel op afspraak in de kantoren van IOK op uiterlijk woensdag 14 juni. Een afspraak maak je door te bellen naar 014 53 50 47.

De volgorde van inschrijving speelt geen rol.

Verkoopmoment

De verkoop van de gronden zal plaatsvinden in de podiumzaal van GC De MARc/kT op dinsdag 27 juni om 19.00 uur. De toewijzing gebeurt door middel van loting volgens de voorrangsregeling die bepaald werd door de gemeente en IOK.

Meer info

Wil je meer weten over de loten, de verkoopprijzen, de voorrangsregeling en de voorwaarden? Dan vind je die terug op: www.iok.be/kleiryt.

Downloads

Naar top