Naar inhoud

Hair Accent

Openingstijden

Maandag:   gesloten
Dinsdag:   9:00 - 21:00
Woensdag:  9:00 - 17:30
Donderdag:  9:00 - 17:30
Vrijdag:   9:00 - 17:30
Zaterdag: 8:30 - 15:30
Zondag:  gesloten

Enkel op afspraak!

 

Spetsersbon

.

Gastvrij en toegankelijk

.

Je vindt Hair Accent ook op Facebook.

Bij Hair Accent zijn zowel dames, heren als kinderen welkom, en staan wij altijd klaar met het juiste advies, voor het juiste kapsel. Hair Accent zorgt er trouwens ook voor dat je ten alle tijden bij ons terecht kan voor de allernieuwste trends, zowel op gebied van de nieuwste snitten, kleuren, lokken, het glad maken van krullen, keratine behandelingen, en zoveel meer …. Continu wordt er training bij genomen om onze klanten het allerbeste te kunnen dienen.

Even tijd voor jezelf? Er is altijd frisdrank, thee of koffie, tal van tijdschriften en gratis wi-fi voorzien, om je even te laten wegdromen van alle dagelijkse bezigheden. Bij Hair Accent wordt er met veel liefde gewerkt voor het vak en voor de klant. Ons motto is dan ook; Elke klant is een belangrijke klant!

Hair Accent werkt alleen maar met de top producten van Matrix en Biolage. Deze merken staan vooral bekend en garant voor hun zeer goede verzorging. Zij verzorgen een volledig gamma van kleuren en lokken met ammoniak vrije producten.De verzorgingsproducten zijn parabenen en sommige sulfaat vrij. Wij verzorgen keratine behandelingen, dit is een ticket voor glanzend, zijdezacht en sterker haar.Er is een verkoopsruimte aanwezig met professionele borstels, accessoires, stylings- en haarverzorgingsproducten. Er word steeds het nodige begeleiding en advies gegeven in de beslissing naar de juiste keuze.Om je de beste service te bieden, werkt Hair Accent op afspraak. Voor speciale gelegenheden zoals trouw, communie, … maken wij graag een uitzondering op de openingsuren. Uiteraard gebeurt dit allemaal in samenspraak met je kapster.

 

Contact

Gezellestraat 12 2330 Merksplas
gsm 0494 92 65 51
e-maile-mail
website website

Contactpersoon

Walbers Tinne
e-mail e-mail