Infrastructuur die je kan huren op Merksplas-Kolonie

De gemeente Merksplas is eigenaar van de landloperskapel, de open schuren, de bijgebouwen van de aardappelkelders, de voetbalvelden en een aantal gronden die je kan huren.

Wil je de Landloperskapel huren?

In 2023 loopt dat nog via GR Eventsgroup. Zij beheren de gebouwen nog tot 31 december 2022.

Naar de website van GR Eventsgroup

Vanaf 1 januari 2024 neemt Deust Events BV die fakkel over. Wil je nu al een gebouw vastleggen voor 2024? Dan neem je ook al contact met Deust op.

Naar de website van Deust Events

Kijk wat er vrij is

Wil je in 2023 nog iets organiseren, dan kan je de beschikbaarheid nakijken via onderstaande knop. Voor boekingen in 2024 neem je contact op met Deust Events.

Kijk de beschikbaarheid na

Afspraken en kostprijs

Voor een goede gang van zaken werd er voor de huur van de gebouwen, gronden en voetbalvelden op Merksplas-Kolonie een retributiereglement opgesteld dat door de gemeenteraad werd bekrachtigd. Daarin kan je alle voorwaarden en kostprijzen nalezen.

Lees het retributiereglement na

Drank

Als je beslist om nog in 2023 een evenement te organiseren in de landloperskapel, aan de Open Schuren of de terreinen van Merksplas-Kolonie waar je drank schenkt, dan moet je je drank afnemen bij onze huisleverancier drankenhandel 't Klaverblad. De gemeente onderhandelde met hen een scherpe prijs voor dranken.

Prijslijst drank Merksplas-Kolonie

Thema's

Naar top