Kiki Boels is de jeugdlaureaat van 2022!

Gepubliceerd op woensdag 1 mrt 2023 om 10:02 uur
Tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van de jeugdraad in Jeugdhuis Zigzag werd de jeugdlaureaat voor 2022 gehuldigd.

Kiki Boels, al vijf jaar volwassen begeleider binnen de Meisjeschiro van Merksplas, verdiende het om in de bloemetjes te worden gezet. Ze is een heel straffe madam om ontelbare redenen. Zo geeft ze nieuwe inzichten op vergaderingen vanuit haar rol als volwassene, moeder en oud-leidster. 

Een rots in de branding

Tijdens de coronapandemie loodste ze de begeleidsters door de moeilijke momenten met motivatieberichtjes en complimenten. Ze staat steeds te popelen om vol enthousiasme deel te nemen aan leidingsactiviteiten en weekendjes. Op zondag is ze een aanspreekpunt voor ouders, leden en leiding. Op kamp is ze onmisbaar want ze geeft de beste knuffels aan kindjes met heimwee, aan vermoeide leidsters en ze biedt een luisterend oor voor vragen van leden, leiding, kookploeg én bezorgde ouders.

Ze is ook een krak in alle praktische zaken die er bij een kamp komen kijken en draait ze heel het kamp enthousiast mee als kook’moeke’.

Bedankt, Kiki! Wij wensen je verder nog heel veel succes!

Thema's

Naar top