Korting bij een vakantieactiviteit

Gezinskorting

Wil je meer dan 1 kind laten deelnemen aan één van onze gemeentelijke vakantieactiviteiten, dan kan je daarvoor een korting krijgen.

Procedure

  • Als 2 of meer van je kinderen deelnemen aan dezelfde vakantieactiviteit krijg je een korting van 25% op het inschrijvingsgeld.
  • De korting wordt niet toegekend als 1 kind deelneemt aan een vakantieactiviteit (bv. dansweek) en je ander(e) kind(eren) in de buitenschoolse opvang zit van Kinderclub de Spetter.
  • De korting wordt niet toegekend bij activiteiten die maar 1 dag duren (bij de crea-omnisportweek, waar je kan inschrijven per dag, krijg je die korting wel).

UiTPAS als kortingskaart

Heeft je kind een UiTPAS als kortingskaart? Dan is het belangrijk dat het UiTPAS-nummer is ingevuld in de kindfiche in i-Active. 

Klik na het inloggen op 'mijn gegevens', 'kinderen' en open de kindfiche met het potloodje. Enkel indien het UiTPAS-nummer correct is ingevuld, wordt de korting automatisch berekend.

Let op: Niet elke UiTPAS geeft recht op het kortingstarief. Is het voorlaatste cijfer van je UiTPAS een 0, dan geldt je UiTPAS enkel als spaarkaart. Je kan dan wel puntjes sparen om later in te ruilen voor leuke voordelen. Denk je toch recht te hebben op een UiTPAS als kortingskaart (vb. omwille van verhoogde tegemoetkoming)? Spring dan even binnen bij het Sociaal Huis met een klevertje van de mutualiteit en jouw UiTPAS wordt meteen aangemaakt.

Naar top