Natuurloop De Pomp - Blakheide - Kolonie

De natuurloop bestaat uit 3 lussen in verschillende natuurgebieden. De afstanden (4,2 - 5,2 en 6,9 km) kunnen gecombineerd worden waardoor elke loper er zijn of haar sportieve uitdaging vindt. De natuurgebieden tonen veel verscheidenheid waardoor er heel wat variatie zit in de verschillende parcours.

Starten in Merksplas met de rode of blauwe lus

Eén van de twee startplaatsen in Merksplas vind je terug aan de ringgracht tegenover zaal De Kunstvrienden. Je kan de rode pijlen volgen voor een loop van 5,2 km doorheen Merksplas-Kolonie.

De tweede startplaats in Merksplas is voor de blauwe lus. Je kan vertrekken aan de parking van Plantentuin 'De Kleine Boerderij'. Volg de blauwe pijlen voor een tocht van 6,9 km. De blauwe lus kan je ook starten op parking Blakheide (Beerse).

Of starten in Rijkevorsel

Ook in Rijkevorsel is een startplaats voor de natuurloop voorzien. Aan speelpleintje Poelberg start je de groene lus van 4,2 km die doorheen 'De Pomp' loopt.

Je kan de verschillende lussen ook combineren

Ben je een getrainde loper? Dan kan je onderweg ook de verschillende lussen combineren door gebruik te maken van de gele verbindingstrajecten. Zo kom je tot een totale loopafstand van ongeveer 16 km.

Downloads

Naar top