Nomineer jouw kandidaat Jeugdlaureaat

Gepubliceerd op maandag 23 jan 2023 om 11:00 uur
Er zal een prijs ‘Jeugdlaureaat’ uitgereikt worden aan een organisatie, jeugdvereniging, groep of individuele persoon die een uitzonderlijke prestatie geleverd heeft of zich zeer verdienstelijk gemaakt heeft op vlak van jeugdbeleid.

Zo wil de jeugdraad het grote belang van jeugd en de ontwikkeling van jeugd in onze samenleving nog eens stevig benadrukken.

Nomineer je kandidaat

Ken je personen of een persoon die zich het afgelopen jaar ongelooflijk heeft ingezet voor de jeugd? Of misschien iemand die het voorbije jaar een mooie (jeugd)carrière heeft afgesloten? Of iemand die gewoon een bloemetje verdient? Stuur dan vóór 6 februari 2023 een e-mail naar jeugd@merksplas.be met daarin de gegevens van de voordrager, de kandidaat en de prestatie van de kandidaat.

De feestelijke uitreiking van de prijs ‘Jeugdlaureaat’ zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van de jeugdraad die doorgaat op vrijdag 24 februari 2023 om 20.00 uur in JH Zigzag. De aanwezigen kunnen genieten van een hapje en een drankje en de jeugdlaureaat zal onder publieke belangstelling een mooi presentje, maar vooral een welgemeende ‘Dankjewel!’ in ontvangst nemen.

Thema's

Naar top