Naar inhoud

Computerlessen september 2017

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

computer
Begin september starten we weer met een nieuwe reeks computerlessen in Merksplas. De lessen gaan door in het GC de MARc/kT, in het computerlokaal op de tweede verdieping. Dit semester voorzien we intiatielessen windows 10, lessen Android, Iphone / Ipad en Powerpoint

De lessen gaan door in samenwerking met het CVO Taxandria. De inschrijvingsgelden bedragen 90,00 euro per cursus. Voor werkzoekenden, arbeidsongeschikten, … is er in bepaalde gevallen een vermindering van het inschrijvingsgeld voorzien. De cursus kan ook betaald worden met opleidingscheques. Sommige werknemers kunnen genieten van het systeem van kredieturen.

 

Na het succesvol beëindigen van de cursus, krijg je een officieel deelcertificaat van de gevolgde module. Dit jaar hebben we cursussen voor zowel iPad als Android. Controleer eerst welk toestel je zelf hebt vooraleer je gaat inschrijven: een iPad heeft achteraan een appeltje op het toestel, een Android-toestel herken je aan het robotje maar hier zijn meerdere merken beschikbaar. Bij twijfel neem je eerst even contact op met ons.

 

 seppe.horsten@merksplas.be of 014 63  94 14

Datum van het bericht: donderdag 13 juli 2017
Alle nieuws