Naar inhoud

De Schakel 27 augustus

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

logo de schakel
De laatste zondag van augustus wordt er traditiegetrouw ge-Schakel-d in de Kempen. Dit jaar zijn er maar liefst 44 kempenhutten van waaruit je kan starten. De hutten bevinden zich op een afstand van gemiddeld 10 tot 12 km van elkaar.

 

De Schakel is er voor iedereen. De geoefende en sportieve fietser kan verschillende routes uitstippelen van meer dan 100 km terwijl er voor de gewone fietser heel wat keuzes zijn vanaf 20 km. Er wordt steeds voor gezorgd dat men zoveel mogelijk langs verkeersvrije of verkeersluwe wegen fietst.

 

Toerisme Merksplas vzw en Volleybalclub Merksplas verwelkomen je graag in de Landlopershut. De hut bevindt zich dit jaar op de voormalige Kleine Boerderij van de Kolonie in de Ossenweg. Nu is er ‘Plantentuin de Kleine Boerderij’ gevestigd, een privéinitiatief van de familie Oprins. Je kan er van de gelegenheid gebruik maken om het arboretum te bezoeken. Vanaf 7.30 uur kan je er ontbijten met spek en eieren. Verder is er het nodige voor de honger en dorst. Vanaf 11.00 uur start de live muziek. Voor de allerkleinsten is er een springkasteel voorzien.

Datum van het bericht: zondag 27 augustus 2017
Alle nieuws