Naar inhoud

Wegomleidingen Merksplas kermis

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

kermis
Binnenkort is het weer kermis. Een aloude traditie in Merksplas met dolle pret voor jong en oud. Deze heeft wel wat consequenties voor het doorgaand verkeer in Merksplas.

Tijdens de ganse kermisperiode, meerbepaald vanaf woensdagavond 2 oktober tot en met maandagochtend 14 oktober wordt de Markt verkeersvrij gemaakt tussen de aansluiting met de Schuttershofstraat en het kruispunt Markt met de Kerkstraat. Daarnaast wordt in het gedeelte van de Jaak Mertensstraat (tussen de kruispunten met de Pastorijstraat en de Sint-Rochusstraat) en in de Sint Rochusstraat éénrichtingsverkeer ingesteld.

 

Op zaterdag 5 oktober, zondag 6 oktober, maandag 7 oktober, woensdag 9 oktober, zaterdag 12 oktober en zondag 13 oktober vanaf ‘s middags tot ongeveer 21.00 uur wordt de Markt volledig verkeersvrij gemaakt tussen de aansluiting van de Leopoldstraat met de Kerkstraat en de aansluiting tussen de Markt en huisnummer 3 van de Kerkstraat. Het verkeer wordt rond het centrum geleid via de Leest. 

 

Op dinsdag 8 oktober vanaf’s middags tot ongeveer 23.00 uur worden volgende straten verkeersvrij gemaakt tijdens de “vogelpik”:

- Leopoldstraat

- Markt

- Kerkstraat (vanaf de aansluiting met de Markt tot aan huisnummer 16 in de Kerkstraat)

- Pastorijstraat (vanaf het kruispunt met de Kerkstraat tot aan het kruispunt met Sint Rochusstraat)

Datum van het bericht: zaterdag 05 oktober 2019
Alle nieuws