Naar inhoud

De Schakel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Schakel
Fiets mee met de plezantste afsluiter van de zomer! Jubileumeditie op zondag 26 augustus 2018

De laatste zondag van augustus wordt er traditiegetrouw ge-Schakel-d in de Kempen. Dit jaar zijn er maar liefst 47 kempenhutten van waaruit je kan starten. De hutten bevinden zich op een afstand van gemiddeld 10 tot 12 km van elkaar.

De Schakel is er voor iedereen. De geoefende en sportieve fietser kan verschillende routes uitstippelen van meer dan 100 km, terwijl er voor de recreatieve fietser of gezinnen met kleine kinderen heel wat keuzes zijn vanaf 25 km. Er wordt steeds voor gezorgd dat men zoveel mogelijk langs verkeersvrije of verkeersluwe wegen fietst.

De deelnameprijs bedraagt 4 euro en voor kinderen tot 12 jaar 1 euro. Bij deelname krijgt elke deelnemer bij het vertrek een appel, een wafel, een fietswimpel en een routeplan. Men is bovendien verzekerd en bij pech is VAB al onderweg. Bij het inleveren van de deelnamestrook kan je één van de fantastische prijzen winnen. In de prijzenpot zit er voor meer dan 18.000 euro aan prijzen zoals: 2 splinternieuwe e-bikes geschonken door Batavus, 2 stadsfietsen en 8 weekverblijven in Zuid-Frankrijk en in de Oostkantons bij Vlaamse B&B's ter waarde van gemiddeld 600 euro en heel wat overnachtingen in B&B's in de regio.

Toerisme Merksplas vzw en Volleybalclub Merksplas verwelkomen je graag in de Landlopershut. De hut bevindt zich dit jaar aan de Open Schuren op Merksplas-Kolonie en dit in het kader van Familiehappening ‘Koloniefeesten’. Vanaf 7.30 uur kan je er ontbijten met spek en eieren. Verder is er het nodige voor de honger en dorst. Vanaf 11.00 uur start de live muziek. Voor de allerkleinsten is er een stempelkaartcircuit met allerhande animatie.

 

Meer info:          Infokantoor Toerisme – 014 63 94 77

                               toerismemerksplas@skynet.be of

                               www.schakel.be

 

Datum van het bericht: maandag 06 augustus 2018
Alle nieuws