Naar inhoud

Werken in eigen streek

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

werk
Start het jaar 2019 goed en vind werk in eigen streek. Amival zoekt dringend een tiental werknemers voor Hoogstraten en omstreken.

Als maatwerkbedrijf stelt Amival meer dan 400 enthousiaste medewerkers met een arbeidsbeperking te werk. Ze bieden hun werknemers werk op maat aan. Dankzij interne opleidingen, gerichte ondersteuning en de juiste hulpmiddelen verwerven zij een volwaardige plaats in de economie.

Sinds kort is Amival gestart met het uitvoeren van taken voor bedrijven in Hoogstraten en omstreken. Daarom zijn ze dringend op zoek naar werknemers om deze taken hier lokaal bij de bedrijven in te vullen. Ook werkleiders zijn welkom.

Voel je je aangesproken? Vraag meer informatie via 014 44 34 24 of e-mail naar info@amival.be of neem een kijkje op de website www.amival.be.

 

‘Werken bij Amival is een verrijkende ervaring. Het is prachtig om te zien hoe iedereen samenwerkt.’

Yaline Bloemen, jobstudent

 

Wie?

Amival stelt mensen te werk die een erkenning collectief maatwerk hebben. Dit is een attest dat door VDAB gegeven wordt aan mensen die hier recht op hebben. Als je dit papier in handen hebt, kan je je kandidaat stellen.

 

Je hebt nog geen erkenning?

Als je nog geen erkenning hebt, maar je denkt dat je in aanmerking komt om in een maatwerkbedrijf te werken, dan kan je terecht in de werkwinkel, Spoorwegstraat 7 in Turnhout of bel naar het gratis nummer 0800 30 700 of mail naar info@vdab.be.

Datum van het bericht: maandag 26 november 2018
Alle nieuws