Naar inhoud

CONCERT LAÏS: MIDWINTER TALES 2

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

LAÏS
Laïs op donderdag 17 januari om 20.00 uur in de Landloperskapel, Kapelstraat 9, Merksplas Kolonie

CONCERT LAÏS: MIDWINTER TALES 2 

 

Bezetting: Annelies Brosens, Nathalie Delcroix, Jorunn Bauweraerts, Seraphine Stragier (viool), Tim Vandenbergh (contrabas)

 

De zomer lijkt ver weg. De herinnering aan de zonovergoten dagen vervaagt en maakt plaats voor een kille werkelijkheid vol bevroren sloten, koude tenen en gesloten deuren. Het leven is teruggebracht tot een kwestie van overleven, de naakte essentie van ons bestaan blijkt bar en karig. 

 

Op die momenten is dat kleine vleugje mystiek onmisbaar. Die warme gloed van saamhorigheid die zich zo thuis voelt als mensen zich verenigen. En dat is wat Laïs ons deze winter met graagte serveert.

 

Met Midwinter Tales 2 gaan ze een welluidend en door velen innig gewenst vervolg geven aan wat ze het beste kunnen: zingen op hemelse plaatsen met duivels genoegen en in perfecte harmonie.

De eendracht uit vroegere tijden krijgt in deze nieuwe kerktour een even onverwacht als aangenaam tweede leven. Ondersteund door Tim Vandenbergh op contrabas en Seraphine Stragier op cello, harp en viool brengen ze veelzijdigheid, meerstemmigheid, schoonheid en frivoliteit. En dat met een volledig nieuw repertoire. Licht in de duisternis en verbroedering alom. Hallelujah!

 

Tickets: 20 euro (Vrijetijdspas: 10 euro)

 

Tickets via: www.merksplas.be/tickets

Datum van het bericht: donderdag 17 januari 2019
Alle nieuws