Naar inhoud

Culinaire fietsroute in het Land van Mark & Merkske

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

flyer

Vanaf donderdag 2 mei presenteert het Land van Mark & Merkske opnieuw een heerlijke culinaire fietsroute. Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog-Nassau nodigen je uit om hun drie grootste troeven te komen ontdekken: fietsen, gezellig tafelen én een groen decor.

Met de culinaire route geniet je niet alleen van de mooiste plekken die de omgeving te bieden heeft, maar schuif je ook aan voor een smakelijk viergangenmenu. Het aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert krijg je steeds in een andere zaak op de fietsroute voorgeschoteld.

De culinaire fietsroute start vanaf donderdag 2 mei en loopt tot en met zondag 29 september. Enkel op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kan je de route fietsen. Twee dagen vooraf reserveren bij Toerisme Hoogstraten of Toerisme Baarle is noodzakelijk. Deelnemen kost 38 euro. De afstand bedraagt 51 km.

Geef je de culinaire route liever cadeau? Dat kan: Toerisme Merksplas verkoopt een cadeaubon voor deze route. De ontvanger maakt later zelf een reservatie op een dag naar keuze.

Je kan alvast de gratis brochure afhalen in het toeristisch infokantoor van Merksplas.

 

 

 

Meer info

Infokantoor Toerisme - 014 63 94 77

toerismemerksplas@skynet.be - www.toerismemerksplas.be

Datum van het bericht: woensdag 24 april 2019
Alle nieuws