Naar inhoud

Winterse Bierwandelingen in het Land van Mark & Merkske

Bierwandeling
De winter is hét seizoen van fikse winterwandelingen. En wat is er beter dan dit te combineren met al het lekkers dat onze regio te bieden heeft?

Vanaf 1 december presenteren het Land van Mark & Merkske en ‘3 in de klok’ je dan ook graag de Winterse Bierwandeling. Merksplas, Hoogstraten en Baarle-Hertog-Nassau nodigen je uit om te komen genieten van 3 troeven: een prachtige wandeling, pittig streekbier en Kempens krachtvoer . Bovendien steek je onderweg nog iets op over bier, bier brouwen, bier degusteren en bier combineren met streekproducten.

Er zijn drie Winterse Bierwandelingen uitgezet op het wandelknooppuntennetwerk: één op grondgebied Merksplas, één in Hoogstraten en één in Baarle-Hertog-Nassau. De afstanden gaan van 8 tot 11 km. Onderweg zijn er drie bierstops voorzien, al dan niet gecombineerd met een hapje of een gerecht.

De Winterse Bierwandelingen lopen t.e.m. 26 april 2020. Enkel op vrijdag, zaterdag en zondag kan je komen wandelen. Minstens twee dagen vooraf  én voor 15.00 uur reserveren bij Toerisme Hoogstraten of Toerisme Baarle is noodzakelijk. Deelnemen kost 32 euro.

Geef je de Winterse Bierwandeling liever cadeau? Dan kan. Toerisme Merksplas vzw verkoopt een cadeaubon voor deze wandeling. De ontvanger maakt later zelf een reservatie op een dag naar keuze.

Je kan alvast de gratis brochure afhalen in het toeristisch infokantoor van Merksplas.

Meer info

Infokantoor Toerisme

Markt 1, 2330 Merksplas

014 63 94 77

toerismemerksplas@skynet.be

www.toerismemerksplas.be

Datum van het bericht: dinsdag 03 december 2019
Alle nieuws