Naar inhoud

Jeugdlaureaat 2019

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

logo Jeugdraad
Wie wordt Jeugdlaureaat 2019 van Merksplas?

Jeugdraad Merksplas gaat op zoek naar een Jeugdlaureaat.

Er zal een prijs ‘Jeugdlaureaat’ uitgereikt worden aan een organisatie, jeugdvereniging, groep of individuele persoon die een uitzonderlijke prestatie geleverd heeft of zich zeer verdienstelijk gemaakt heeft op vlak van jeugdbeleid.

Zo willen wij, als jeugdraad, het grote belang van jeugd en de ontwikkeling van jeugd in onze samenleving eens stevig benadrukken.

Ken je personen of een persoon die zich het afgelopen jaar ongelooflijk heeft ingezet voor de jeugd of misschien het voorbije jaar een mooie (jeugd)carrière heeft afgesloten of iemand die gewoon een bloemetje verdient? Stuur dan een e-mail naar jeugd@merksplas.be vóór 3 februari 2020 met daarin de gegevens van de voordrager, de kandidaat en de prestatie van de kandidaat.

De feestelijke uitreiking van de prijs ‘Jeugdlaureaat’ zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van de jeugdraad die doorgaat op zaterdag 22 februari 2020 om 21.00 uur in JH Zigzag. De aanwezigen kunnen genieten van een hapje en een drankje en de jeugdlaureaat zal onder publieke belangstelling een mooi presentje, maar vooral een welgemeende ‘Dankjewel!’ in ontvangst nemen.

      

Meer info

Esther Dufraing – jeugddienst

014 63 94 46 – jeugd@merksplas.be

Datum van het bericht: dinsdag 24 december 2019
Alle nieuws