Naar inhoud

Werken aan nutsleidingen in Bevrijdingsstraat, Gezellestraat, Rodenbachstraat, Albertstraat

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Verkeersbord A31 wegenwerken
Opgelet: Werken aan nutsleidingen zijn sterk weersafhankelijk: o.a. veel neerslag of sterk vriesweer kan invloed hebben op de vooropgestelde planning!

Op maandag 13 januari start een aannemer in opdracht van Pidpa in de Gezellestraat aan de pare kant met graafwerken voor de vernieuwing van de nutsleidingen. Ook in een klein stuk van de Albertstraat, ter hoogte van huisnummer 11 en 13, worden de nutsleidingen mee vernieuwd. De lengte van de graafwerken zijn beperkt. De aannemer schuift de werf en signalisatie systematisch op bij het vorderen van de werken. De hinder voor je deur zal hierdoor beperkt zijn in tijd. Het einde van de werken wordt geschat op vrijdag 07 februari.

Op dinsdag 14 januari start een 2e aannemer in opdracht van Fluvius in de Bevrijdingsstraat met fase 1 van graafwerken voor de vernieuwing van de nutsleidingen. Deze werken worden uitgevoerd aan de pare en onpare kant van de rijbaan Ook hier zal de werf en signalisatie opschuiven bij het vorderen van de werken waardoor de hinder voor je deur beperkt zal zijn in tijd. Het einde van fase 1 wordt geschat op 31 januari.

Vanaf maandag 03 februari zal dezelfde aannemer in opdracht van Fluvius in de Rodenbachstraat aan de pare kant starten met fase 2 van graafwerken voor de vernieuwing van nutsleidingen. Ook hier zal de werf en signalisatie opschuiven bij het vorderen van de werken waardoor de hinder voor je deur beperkt zal zijn in tijd. Het einde van fase 2 wordt geschat op donderdag 6 februari.

Vanaf vrijdag 07 februari start dezelfde aannemer in opdracht van Fluvius met fase 3 in de Gezellestraat tussen de Rodenbachstraat en de Bevrijdingsstraat aan de onpare kant met graafwerken voor de vernieuwing van nutsleidingen. Ook hier zal de werf en signalisatie opschuiven bij het vorderen van de werken waardoor de hinder voor je deur beperkt zal zijn in tijd. Het einde van fase 3 wordt geschat op dinsdag 11 februari.

Op Woensdag 12 februari start dezelfde aannemer met de laatste fase voor werken in opdracht van Fluvius in de Rodenbachstraat aan de onpare kant en vervolgens in de Gezellestraat aan de onpare kant vanaf de Rodenbachstraat tot aan het kruispunt met de Leest. Ook hier zal de werf en signalisatie opschuiven bij het vorderen van de werken, waardoor de hinder voor je deur beperkt zal zijn in tijd. Het einde van de laatste fase wordt geschat op dinsdag 25 februari.

Datum van het bericht: donderdag 09 januari 2020
Alle nieuws