Naar inhoud

UPDATE - Werken aan nutsleidingen in Bevrijdingsstraat – Gezellestraat – Rodenbachstraat – Albertstraat

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Verkeersbord A31 wegenwerken
!Opgelet: Werken aan nutsleidingen zijn sterk weersafhankelijk: o.a. veel neerslag of sterk vriesweer kan invloed hebben op de vooropgestelde planning!

(zie ook eerdere berichtgeving)

De werken zijn gestart op maandag 13 januari in opdracht van Pidpa in de Gezellestraat aan de pare kant en worden afgerond op vrijdag 24 januari.

Op maandag 27 januari wordt gestart in de Albertstraat, ter hoogte van huisnummer 11 en 13, waar de nutsleidingen ook vernieuwd worden. De lengte van dit stuk is beperkt. De aannemer zal steeds een comfortabele doorgang bewaren voor fietsers en voetgangers. Het einde van de werken wordt geschat op donderdag 30 januari.

Op vrijdag 24 januari wordt fase 1, de werken in de Bevrijdingsstraat, afgerond.

Vanaf maandag 27 januari zal dezelfde aannemer in opdracht van Fluvius in de Rodenbachstraat aan de pare kant starten met fase 2 van graafwerken voor de vernieuwing van nutsleidingen. Ook hier zal de werf en signalisatie opschuiven bij het vorderen van de werken waardoor de hinder voor je deur beperkt zal zijn in tijd. Het einde van fase 2 wordt geschat op donderdag 30 januari.

Vanaf vrijdag 31 januari start dezelfde aannemer in opdracht van Fluvius met fase 3 in de Gezellestraat tussen de Rodenbachstraat en de Bevrijdingsstraat aan de onpare kant met graafwerken voor de vernieuwing van nutsleidingen. Ook hier zal de werf en signalisatie opschuiven bij het vorderen van de werken waardoor de hinder voor je deur beperkt zal zijn in tijd. Het einde van fase 3 wordt geschat op dinsdag 04 februari.

Op Woensdag 05 februari start dezelfde aannemer met de laatste fase voor werken in opdracht van Fluvius in de Rodenbachstraat aan de onpare kant en vervolgens in de Gezellestraat aan de onpare kant vanaf de Rodenbachstraat tot aan het kruispunt met de Leest. Ook hier zal de werf en signalisatie opschuiven bij het vorderen van de werken, waardoor de hinder voor je deur beperkt zal zijn in tijd. Het einde van de laatste fase wordt geschat op dinsdag 18 februari.

Datum van het bericht: donderdag 23 januari 2020
Alle nieuws