Naar inhoud

Thermosfleskes zomer

Affchie TFZ
Op vijf donderdagen en één zondag in juli en augustus programmeren wij verschillende culturele activiteiten in openlucht. Een muzikale activiteit, een optreden of lezing waarbij iedereen zijn of haar eigen thermosfles bij heeft, gevuld met thee of rosé, frisdrank of water, naargelang de goesting...

Op 17 maart nam de regering de drastische beslissing om het land helemaal lam te leggen; een soft lockdown waarin we tot in den treure te horen kregen dat we in ons kot moesten blijven. Het cultuur- en verenigingsleven viel volledig stil. Gelukkig mag nu terug ‘alles zoals voorheen, tenzij het expliciet verboden is’. Hét sein om jullie uit jullie kot te lokken met een kleinschalige zomerprogrammatie.

Er zijn nog heel wat richtlijnen waar rekening mee gehouden moet worden. Evenementen en optredens zijn wel toegestaan, maar slechts voor een maximaal aantal bezoekers en rekening houdend met de nodige hygiënemaatregelen en social distance. Verkoop van drank en versnaperingen gaat gepaard met mondmaskers, handgels en omslachtige circulatieplannen; dit wordt voorlopig dan nog achterwege gelaten. Zijn wel toegestaan: zelf gevulde thermosflessen!

Surf naar onze pagina, ontdek ons goed gevuld programma en bestel snel je tickets! 

Datum van het bericht: woensdag 08 juli 2020
Alle nieuws