Naar inhoud

Werken Hofeinde

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Foto Hofeinde
Op woensdag 16 september start Colas met wegenwerken op het Hofeinde. Het wegdek was er al langer in slechte staat, dus besliste de gemeente om deze te vernieuwen. De werken zullen vermoedelijk duren tot 25 september, maar zijn sterk weersafhankelijk.

Verminderde bereikbaarheid

Tijdens de werken zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn. De bewoners worden door de aannemer op de hoogte gehouden wanneer de toegang tot de woning niet mogelijk zou zijn. Uiteraard proberen ze de hinder zo veel mogelijk te beperken.

Omleiding

Moet je in de Wijntuinstraat of op het Hoekeinde zijn? Dan moet je de omleiding volgen die wordt ingesteld. Volg een stukje de Steenweg op Weelde en draai links het Hofeinde via de Steenweg op Weelde op. Dit deel van het Hofeinde werd een tijd geleden al vernieuwd. Het kruispunt Hofeinde - Wijntuinstraat - Hoekeinde blijft tijdens de werken toegankelijk voor het verkeer.


Praktisch

De oude asfaltlaag wordt afgeschraapt. Daarna wordt er een kleeflaag aangebracht. Deze laag betreed je best niet. Het laat sporen na op schoenen, banden en andere materialen die ermee in aanraking komen. Op deze kleeflaag wordt de toplaag aangebracht. Die heeft circa 4 uur nodig alvorens erover gereden mag worden. Kort daarna wordt er ook een fietssuggestiestrook aangebracht.

Meer info

Dienst mobiliteit
minderhinder@merksplas.be - 014 63 94 31

Datum van het bericht: donderdag 10 september 2020
Alle nieuws