Naar inhoud

Werken Moerstraat

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Foto Moerstraat
Op maandag 14 september start Colas met wegenwerken in de Moerstraat. De rijbaan, welke al enige tijd in minder goede staat was, wordt er volledig vernieuwd vanaf de Steenweg op Turnhout tot aan de Steenbakkersdam (Beerse). De werken duren vermoedelijk tot 13 november , maar zijn weersafhankelijk.

Doorgang niet mogelijk, recyclagepark blijft bereikbaar

Tijdens de werken zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn. De werken gebeuren in 2 fasen. De eerste fase loopt van Steenweg op Turnhout tot aan het recyclagepark. De tweede fase loopt van het recyclagepark tot aan de Steenbakkersdam (Beerse). Het recyclagepark blijft dus bereikbaar tijdens de werken. Bewoners worden door de aannemer op de hoogte gehouden wanneer de toegang tot de woning niet mogelijk zou zijn.


Omleiding

Wil je tijdens de werken van Merksplas naar het recyclagepark rijden? Dan moet je de omleidingsroute volgen die zal worden ingesteld via de Steenweg op Beerse - Steenbakkersdam - Oosteneinde.


Praktisch

De oude asfaltlaag wordt afgeschraapt en ook de onderbedding wordt vernieuwd. Voor het plaatsen van de toplaag wordt een kleeflaag aangebracht. Deze betreed je best niet. Ze laat sporen na op schoenen, banden en andere zaken die ermee in aanraking komen. Na de asfalteringswerken wordt er ook een fietssuggestiestrook aangebracht.

Meer info

Dienst mobiliteit
minderhinder@merksplas.be - 014 63 94 31

Datum van het bericht: donderdag 10 september 2020
Alle nieuws