Naar inhoud

Workshop DJ

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

DJ workshop
Samen met de mensen van de DJ Academie kan jij je eerste stappen zetten in de wereld van het DJ’en. Je leert er alles van materiaalkennis, platenkennis, mixtechnieken en de opbouw van een DJ-set. Dit alles onder de deskundige begeleiding van DJ’s die al verschillende jaren actief zijn.
Wanneer?
Dinsdag 3 november

Waar?
Podiumzaal, GC De MARc/kT, Markt 1, Merksplas

Voor wie? 4e, 5e en 6e leerjaar (geboortejaren 2011, 2010 en 2009)

Organisatie: vrijetijdsdienst Merksplas i.s.m. De DJ Academie

Start: 09.30 uur

Einde: 15.30 uur

Opvang: Kinderclub de Spetter voorziet opvang voor en na de Workshop DJ. Hiervoor dien je je kind extra in te schrijven via i-school. 

Prijs: 15 euro (7,5 euro met de Vrijetijdspas)

Inschrijven:

Inschrijven doe je best voor 19 oktober. Kinderen die in Merksplas wonen of naar school gaan, krijgen tot dan voorrang. Mag je kind na de activiteit alleen naar huis vertrekken, gelieve dit dan te vermelden in het opmerkingenveld.

Wordt het maximum van 12 jongeren op 19 oktober overschreden, dan wordt via loting bepaald wie al dan niet kan deelnemen. Na 19 oktober verneem je dan ook of je kind kan deelnemen. Zijn er nog plaatsen vrij, dan kunnen deze nog tot uiterlijk 26 oktober verder worden opgevuld. Na 26 oktober kan er niet meer geannuleerd worden, tenzij op vertoon van een doktersattest.  

De inschrijvingen verlopen, net als voor de activiteiten van Kinderclub de Spetter, via i-school.


Op www.merksplas.be/vakantieweken vind je de juiste link. Heb je nog geen login, dan kan je deze hier zelf online aanvragen. Lukt het niet, neem dan contact op met de vrijetijdsdienst. Dan helpen we je graag verder. Met de Vrijetijdspas is telefonisch inschrijven wel noodzakelijk.

Loting:
Kan je kind niet deelnemen, dan word je daarover zowel telefonisch als schriftelijk verwittigd. Je kind is in dat geval gedurende 2 jaar vrijgesteld van loting, wat betekent dat het niet opnieuw via loting van een vakantieweek of workshop, georganiseerd door de gemeente, kan worden uitgesloten.

Zijn er ook broers en/of zussen voor dezelfde activiteit ingeschreven, dan kan je als ouder zelf kiezen of deze al dan niet deelnemen. Kies je er voor om hen niet te laten deelnemen, zijn ook zij voor gedurende 2 jaar vrijgesteld van loting.

 

Datum van het bericht: woensdag 30 september 2020
Alle nieuws