Naar inhoud

Tweede digitale jobbeurs

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jobbeurs
Noorderkempen Werkt en de VDAB slaan opnieuw de handen in elkaar en organiseren vanaf 28 juni tot en met 2 juli de tweede digitale jobbeurs. Daarbij hoort ook een tref- en chatdag op woensdag 30 juni voor een goed gesprek met de lokale werkgevers.

Wil je je eerste stappen op de arbeidsmarkt zetten? Ben je op zoek naar een betere werk-gezinsbalans? Zoek je uitdagend werk in eigen streek? Wat ook je reden is, er is slecht één locatie om je digitale zoektocht naar werk vanuit je eigen zetel te starten: www.jobbeursnoorderkempenwerkt.be. 


Je brengt een virtueel bezoek aan de standen, snuistert in het aanbod aan vacatures van lokale bedrijven, bekijkt er filmpjes en brochures, kortom te veel om op te noemen. Daarnaast kan je er jouw CV opladen of er eentje aanmaken en direct een afspraak inplannen voor een online chatsessie of een video call met een rekruteerder van één van de deelnemende bedrijven. En dat allemaal vanuit je eigen zetel en op een moment dat voor jou past.


Je kan je als bezoeker reeds in de dagen vooraf registreren en je CV opladen of aanmaken. Tijdens de vrije inloop kan je voor ondersteuning ook terecht bij de Digidak-punten.

Datum van het bericht: vrijdag 18 juni 2021
Alle nieuws