Naar inhoud

Betonverharding Goordijkstraat - Nachtegaalstraat

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Heiseneinde
Na een aanbestedingsfase kreeg Roos Groep N.V. van de gemeente Merksplas de opdracht om een nieuwe betonverharding aan te brengen in Heiseneinde – Nachtegaalstraat.

De nieuwe betonverharding krijgt een dikte van 20 cm en dit over een breedte van 3 meter. Op bepaalde plaatsen worden er ook uitwijkstroken voorzien in hetzelfde materiaal. Zo is het mogelijk om tractoren of ander (zwaar) vervoer te laten passeren.In 2 fasen

De werken worden in twee fasen uitgevoerd om de aanliggende percelen, landbouwbedrijven en woningen bereikbaar te houden. Hieronder een overzicht van de fasen:

  • Fase 1: Van kruispunt Heiseneinde - Goordijkstraat tot aan Heiseneinde 105. Deze werken starten vanaf 1 september 2021. Het storten van de beton is voorzien op 15 en 16 september. Die moet 2 tot 3 weken uitharden (afhankelijk van de weersomstandigheden). Daarna worden de bermen aangevuld en wordt dit deel van de straat terug opengesteld. In deze fase wordt ook de zijweg van Heiseneinde (richting Heiseneinde 103) op dezelfde wijze verhard.
  • Fase 2: Heiseneinde 105 tot aan de laatste boerderij in de Nachtegaalstraat.


De aanvang van deze fase zal afhangen van de beëindiging van fase 1. De bewoners zullen tijdig geïnformeerd worden. Het storten van de beton van deze fase is momenteel voorzien in de tweede helft van oktober 2021.


Omleiding

Tijdens de uitvoering van de werken zal de weg per fase worden afgesloten voor doorgaand verkeer en wordt er een omleiding voorzien. Hou er ook rekening mee dat je woning niet bereikbaar is met licht en zwaar verkeer. Uiteraard doen we ons best om de ongemakken die met dergelijke werken gepaard gaan, tot een minimum te beperken. Hou er wel rekening mee dat de planning kan wijzigen want de werken zijn sterk weersafhankelijk.

Datum van het bericht: dinsdag 31 augustus 2021
Alle nieuws