Naar inhoud

11.11.11. Investeer mee in een betere wereld

campagneaffiche
Van 1 tot 14 november haalt 11.11.11 weer alles uit de kast om onze boodschap van internationale solidariteit krachtig te laten weerklinken. Word mede-investeerder van een betere wereld!

11.11.11 campagne: INVESTEER MEE IN EEN BETERE WERELD


Het voorbije anderhalve jaar ondervond 11.11.11 allemaal hoe sterk onze levens verbonden zijn en hoe broos het evenwicht is. Het virus kende geen grenzen en legde de wereldwijde ongelijkheid pijnlijk bloot. 


De toekomst moet anders, daar bestaat geen twijfel over. Willen we terug naar het oude, of bouwen we op dit kantelpunt een nieuwe solidaire wereld? 11.11.11 is ervan overtuigd: internationale solidariteit is hét antwoord op deze vraagstukken. Door samen de scheve verhoudingen recht te trekken, zetten we stappen vooruit. En jij kan deel uitmaken van die hoopvolle verandering


Investeer daarom samen met 11.11.11 in een rechtvaardige wereld, waar we allemaal beter van worden. Wat jouw investering dan opbrengt, vraag je je af? Wel, iedere dag knokken straffe mensen en organisaties over de hele wereld voor verandering: voor mensenrechten, democratie, een groene planeet, een eerlijke verdeling van macht en geld… En dat maakt een verschil, hun acties worden gehoord. Want daar waar deze changemakers ruimte en steun krijgen, is er minder ongelijkheid, wordt de natuur groener en de wereld eerlijker. En dat levert niet alleen voor jou op, maar ook voor al die generaties na jou. Een rendement op de lange termijn dus.


Word mede-investeerder... van een betere wereld: word #1van11


Van 1 tot 14 november haalt 11.11.11 weer alles uit de kast om onze boodschap van internationale solidariteit krachtig te laten weerklinken. Word mede-investeerder van een betere wereld: 

  • doe een gift via www.11.be
  • zet je schouders onder de campagne
  • deel en like de berichten op sociale media
  • koop verse soep van het lokale actiecomité 11.11.11 in Merksplas op zaterdag 6 november tussen 10.00 en 13.00 uur.


MERKSPLAS MAAKT SOEP voor een betere wereld.

Zoals ieder jaar maakt Merksplas soep. Dat is een initiatief van Merksplas Mondiaal met de steun van de landbouwraad, Chiro Merksplas en de gemeente Merksplas.

Merksplas Mondiaal verkoopt de soep op za 6 november tussen 10.00 en 13.00 uur op diverse locaties in Merksplas.

De soep kan je dit jaar per liter kopen, voor 6 euro, voor twee liter betaal je 10 euro.

We zoeken voor deze soepactie trouwens nog: 

  • extra handen op donderdag 4 november en zaterdag 6 november!
  • extra pompoenen voor het aandikken van de soep

Wil je meewerken, graag een seintje voor 31 oktober via cultuur@merksplas.be

Datum van het bericht: dinsdag 12 oktober 2021
Alle nieuws