Naar inhoud

Wie wordt de jeugdlaureaat van 2021?

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Logo jeugdraad
De Jeugdraad van Merksplas gaat weer op zoek naar een Jeugdlaureaat. Die prijs reiken we elk jaar uit aan een organisatie, jeugdvereniging, groep of persoon die een uitzonderlijke prestatie leverde voor het jeugdwerk of zich zeer verdienstelijk maakte op het vlak van jeugdbeleid in onze gemeente.

Daarmee wil de Jeugdraad het grote belang van jeugd en de ontwikkeling van jeugd in onze samenleving nog eens stevig benadrukken.


Nomineer iemand die het verdient

Ken je een persoon, een vereniging, een organisatie of een groep mensen die zich het afgelopen jaar ongelooflijk heeft ingezet voor onze Merksplasse jeugd, iemand die dit jaar een mooie (jeugd)carrière afsloot of iemand die gewoon een bloemetje verdient? Stuur dan een e-mail naar: jeugd@merksplas.be. Doe dat vóór 4 februari 2022 en geef de gegevens van de voordrager, de kandidaat en de prestatie van de kandidaat mee door.


Met een feestelijke uitreiking

De prijs ‘Jeugdlaureaat’ zal feestelijk worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van de jeugdraad. Die gaat door op vrijdag 18 februari 2022 om 20.00 uur in JH Zigzag (onder voorbehoud coronamatregelen).


De aanwezigen kunnen genieten van een hapje en een drankje en de jeugdlaureaat zal onder publieke belangstelling een mooi presentje, maar vooral een welgemeende ‘dankjewel!’ in ontvangst nemen.


Meer info

jeugddienst
014 63 94 46
jeugd@merksplas.be

Datum van het bericht: vrijdag 07 januari 2022
Alle nieuws