Naar inhoud

Zomerzoektocht Davidsfonds: de leukste zoektocht van Vlaanderen steekt grens met Nederland over

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Promobeeld Davidsfonds
Voor de eerste keer in 36 jaar, steekt de grootste zomerzoektocht van Vlaanderen de landsgrenzen over. Vanaf 21 juni tot en met 21 september nodigt Davidsfonds vele duizenden zoektochtliefhebbers uit in Hoogstraten, Merksplas, Baarle-Hertog en Baarle-Nassau.

“Over grenzen en over muurtjes kijken, zit ingebakken in het DNA van onze cultuurvereniging”, zegt Kris Opdedrynck, algemeen directeur van Davidsfonds. “Onze Nederlandse noorderburen zwaaiden alvast heel enthousiast de spreekwoordelijke deuren open om ons en alle deelnemers welkom te heten.”


De leukste zoektocht van Vlaanderen is een jaarlijks feest voor schattenjagers, maar heeft veel meer te bieden dan een verrassende vragenlijst. De zoektocht richt zich op zowel wie met de wagen, als wie met de fiets of te voet komt. Daar stopt het maatwerk niet: deelnemers hebben de keuze tussen de pittige klassieke zoektocht of de plezante, meer toegankelijke familievariant. Voor jong en oud wat wils, dus.In de watten gelegd


De zoektocht leidt langs verrassende plekjes in Hoogstraten, Merksplas en – over de grens met Nederland – Baarle-Hertog en Baarle-Nassau. Zowel de toeristische diensten als tal van lokale handelaars doen er als partner alles aan om de deelnemers in de watten te leggen met kortingen of leuke extraatjes. Zo staat een dag zoektocht synoniem voor een ontspannen dag flink genieten met vrienden of familie.


Exclusieve streekgids voor nog meer plezier

Het loont de moeite om extra tijd uit te trekken om de Noorderkempen te ontdekken. Elke deelnemer ontvangt de exclusieve streekgids. Die kun je lekker thuis lezen als herinnering aan een onvergetelijke dag.


Meer info

www.dezomerzoektocht.be

Datum van het bericht: woensdag 08 juni 2022
Alle nieuws