Naar inhoud

Jouw bedrijf of vereniging op onze nieuwe website?

Registreren
Nog dit jaar lanceren we een nieuwe gemeentelijke website. Ook onze lokale bedrijven en verenigingen krijgen daar een plaatsje in een bedrijven- en verenigingengids.

Die functionaliteit zit ook al in onze huidige website, maar in de loop der jaren is daarin veel ‘vervuiling’ ontstaan waardoor de info niet meer helemaal actueel is. Met de nieuwe website willen we graag met een propere lei starten. Daarom doen we een algemene oproep om ons de info van je bedrijf of vereniging aan te leveren. We gaan met die info aan de slag om zo bij de lancering al een mooi aanbod te kunnen presenteren aan de bevolking.


Hoe geef je je info door?

De info over je bedrijf of vereniging geef je best digitaal aan ons door. Via www.merksplas.be/bedrijven-en-verenigingen vind je daarvoor een invulformulier terug. Na de lancering van de website krijg je van ons een mail met inloggegevens waarmee je kan aanmelden op je eigen persoonlijke ruimte in onze bedrijven- en verenigingengids. Daar kan je dan zelf je info nog aaanpassen, een foto plaatsen, contactgegevens toevoegen, een link toevoegen naar je Facebookpagina …


Meer info

Communicatiedienst
014 63 94 50
communicatie@merksplas.be

Datum van het bericht: maandag 08 augustus 2022
Alle nieuws