Naar inhoud

Kerstwandelingen Merksplas | ’t Zwart Goor | Zondereigen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Folder
De kerstwandelingen zijn er weer! Van 15 december 2018 tot en met 6 januari 2019 kan je wandelen langs het kerstparcours, over mooie bos- en veldwegen, van kerststal naar kerststal.

De kerststallen van Merksplas en Zondereigen worden telkens opgezet door talrijke vrijwilligers, puur vakmanschap. De dakbedekking in stro wordt op ambachtelijke wijze gezaaid, geoogst en gedorst. De kerststal van ’t Zwart Goor is vooral een pareltje door de aangebrachte versieringen in natuurlijk materiaal.

Je kan de kerstlussen combineren tot wandelingen van 8,5 - 9,5 - 14,5 - 18 of 24 km

Starten kan aan elke kerststal.

 

Verpozen kan bij de gloeiende kolenkachel aan de Kribbehutten waar de Vrienden van de Kerststal van Merksplas en Zondereigen warme dranken en andere versterkertjes aanbieden. Halverwege het parcours kan je pauzeren in ’t Koffiepotje op ’t Zwart Goor of aan de Bosklappershut waar dagelijks wintervuren worden ontstoken. Ook de horecazaken langsheen het parcours hebben een aanbod voor kerstwandelaars.

 

Alle informatie kan je terugvinden in onze folder onderaan de pagina, verkrijgbaar in het toeristisch infokantoor van Merksplas, in elke kerststal of te downloaden op www.toerismemerksplas.be.

 

Meer info

Infokantoor Toerisme - 014 63 94 77

toerismemerksplas@gmail.com - www.toerismemerksplas.be

Datum van het bericht: woensdag 07 november 2018
Alle nieuws