Naar inhoud

Praktisch

Sportdienst

Markt 1

2330 Merksplas


GSM Sportcentum:0496 54 64 17

enkel tijdens openingsuren sporthal


tel. 014 63 94 43
e-mail

Openingstijden

 Maandag - vrijdag:  8.30 - 12.00
 Maandagavond:  18.00 - 20.00
 Woensdagmiddag:  13.00 - 16.00

Sportsnack

Sportsnack

Wat?                    

Sportsnack staat voor Sportief Naschools Actieve Kids. Tijdens de Sportsnack geniet je kind van een extra uurtje sport aansluitend op de schooluren. Onder begeleiding van Kinderclub de Spetter gaan de kinderen rechtstreeks van school naar Sportcentrum ’t Hofeind. Daar laat een lesgever van TT Kempen hen proeven van een brede waaier aan sportactiviteiten.

Wanneer?             

Elke week op donderdag van 16.00 tot 17.00 uur. We starten op 12 januari en eindigen op 29 juni 2023. Tijdens schoolvakanties en op lesvrije dagen is er geen Sportsnack.

Waar?                   

Sportcentrum ’t Hofeind, Wijntuinstraat, Merksplas

Voor wie?             

1e t.e.m. 6e leerjaar. Er is plaats voor 20 kinderen: 10 van Qworzó en 10 van de Vrije Basisschool.

Voor deze Sportsnack vonden we maar 1 lesgever waardoor we maar 20 kinderen kunnen opvangen. Als we toch nog een 2de lesgever kunnen vinden, worden van beide scholen 10 extra kinderen van de reservelijst toegelaten. Ken of ben je zelf een gediplomeerd lesgever? Neem dan contact met ons op.


Organisator         

Sportdienst Merksplas i.s.m. TT Kempen

Opvang nodig?     

Kinderen die bijkomende na-opvang nodig hebben, worden begeleid naar Kinderclub de Spetter. Vergeet je kind hiervoor niet in te schrijven via i-active.

Kostprijs?            

Voor de Sportsnack hanteren we dezelfde prijs als voor de opvang in Kinderclub de Spetter, namelijk 0,85 euro per half uur. Deze reeks omvat 21 lessen en komt dus op een totaalprijs van 35,70 euro.

Wat breng je mee?         

Trek je kind op donderdag steeds sportieve, comfortabele kledij aan en geef binnensportschoenen (turnpantoffels) mee. We voorzien de mogelijkheid om een paar turnpantoffels voor je kind in de sporthal achter te laten. Deze geef je de eerste les mee en worden je na de laatste les weer terug bezorgd.
Voorzie bovendien een extra tussendoortje, zodat je kind vol energie kan deelnemen.
 

Hoe inschrijven?  

De inschrijvingen lopen via i-active en worden afgesloten op 23 december. Heb je nog geen login, dan kan je die hier zelf online aanvragen.
Kom je er niet uit, neem dan contact op met de sportdienst. Dan helpen we je graag verder.
Mag je kind na de sportsnack alleen naar huis komen, vergeet dit dan bij inschrijving niet te vermelden in het opmerkingenveld.

Hoe betalen?        

De kostprijs voor de sportsnack wordt mee opgenomen op de facturen van Kinderclub de Spetter. Let op: je betaalt meteen voor de volledige reeks. Eventuele gemiste lessen worden niet gecompenseerd, tenzij je een doktersattest kan voorleggen.

 

Meer info?            

Sportdienst Merksplas

sport@merksplas.be | 014 63 94 43