Naar inhoud

Praktisch

Communicatie

Markt 1
2330 Merksplas


tel. 014 63 94 50
fax 014 63 94 01
e-mail

Openingstijden

 Maandag - vrijdag: 8.30 - 12.00
 Maandagavond: 18.00 - 20.00
 Woensdagmiddag: 13.00 - 16.00

Promotie van je activiteit of evenement via de gemeente

Wil je je activiteit of evenement promoten via de kalender van de gemeentelijke nieuwsbrief of via de gemeentelijke website?


Voer die dan in op Uit in Vlaanderen. Enkel activiteiten die daarin ingevoerd worden, zullen door onze communicatiedienst opgepikt en gepubliceerd worden op onze kanalen.


Voer op tijd in!

Als je wil dat je activiteit of evenement mee wordt opgenomen, zorg er dan voor dat die minstens 1 maand op voorhand op UiT staat.


Lichtkrant enkel voor gemeentelijke activiteiten

De lichtkrant wordt enkel gebruikt voor gemeentelijke informatie en gemeentelijke activiteiten. Het is niet mogelijk om als vereniging of organisatie je activiteit daarop te promoten.


Zit je met je vereniging op Facebook?

Is je vereniging of organisatie ook actief op Facebook? Maak dan een evenement aan voor de activiteiten en maak de Facebookpagina: ‘UiT in Merksplas’ mede-organisator van je activiteit.


Op de ‘UiT in Merksplas’-pagina is plaats voor alle vrijetijdsactiviteiten, als ze voldoen aan de voorwaarden om ingevoerd te worden op de UiTdatabank.


Bepaalde evenementen en activiteiten mogen niet op UiT

Wil je weten wat de voorwaarden zijn? Lees ze na in de brochure die je onderaan deze pagina kan downloaden. Als je activiteit niet voldoet aan de UiT-regels, dan kan ze ook geen plaats krijgen in de gemeentelijke kanalen want we hanteren dezelfde regels.


Toch nog vragen?

Neem contact op met de communicatiedienst. Die helpt je graag verder.