Naar inhoud

Praktisch

Technische dienst

Markt 1
2330 Merksplas


tel. 014 63 94 36
fax 014 63 94 01
e-mail

Openingstijden

 Maandag - vrijdag:  8:30 - 12:00
 Maandagavond:  18:00 - 20:00
 Woensdagmiddag:  13:00 - 16:00

Meer info

Melden van problemen met gemeentelijke infrastructuur

Meldingen en werkopdrachten i.v.m. de gemeentelijke infrastructuur worden bij de technische dienst geregistreerd en opgevolgd.

 

Wat zijn deze werkopdrachten?

 

Taken die onze medewerkers in opdracht van de gemeente zelf uitvoeren, maar ook zaken die je als goede burger kan melden. Zoals beschadigingen aan, of problemen met gemeentelijke infrastructuur e.d. (wegen, fiets- en voetpaden, gebouwen, speelpleintjes, grachten, verkeersborden, enz.).

De lijst wordt wekelijks met de betrokken medewerkers besproken.

 

Je meldt een probleem het eenvoudigst via e-mail of via de website. Je vindt het meldingsformulier onderaan deze tekst of helemaal bovenaan in de menubalk. Dit heeft als voordeel dat we ook buiten de openingsuren bereikbaar zijn. Aansluitend bezorgen we je een bevestiging van ontvangst en indien mogelijk, al een eerste reactie.  

Je vindt het meldingsformulier onderaan deze tekst of helemaal bovenaan in de menubalk.

 

Meldingen kunnen natuurlijk ook telefonisch of mondeling doorgegeven worden.

Via het e-mailadres technische.dienst@merksplas.be kom je bij mevr. Kris Dalemans terecht, die de meldingen ingeeft. Je kan haar ook tijdens de kantooruren bereiken op het gemeentehuis, of telefonisch via  014 63 94 36 of 014 63 94 33. Waar nodig zal ze de vragen, opmerkingen of suggesties, aan de betreffende collega’s doorgeven.

E-loket