Naar inhoud

Praktisch

Kinderclub de Spetter

Huis van het Kind

Kinderclub de Spetter

Pastorijstraat 7

2330 Merksplas


tel. 014 63 94 60
e-mail

Meer info

Onthaalouders - Ferm Kinderopvang

Ferm Kinderopvang biedt in Merksplas voorschoolse opvang van baby’s en peuters aan. De onthaalouders, die bij ons aangesloten zijn, organiseren gezinsopvang in hun woning. Elke onthaalouder bepaalt zelf op welke dagen en uren zij opvang aanbiedt. Dit wordt individueel vastgelegd tussen de onthaalouder en Landelijke Kinderopvang.

De opvang bij de onthaalouders wordt gecoördineerd door een verantwoordelijke kinderopvang, die instaat voor de uitbouw van een kwaliteitsvolle kinderopvang op maat, het bewaken van de kwaliteit, de inhoudelijke begeleiding, contacten met ouders en administratie. Wij bieden kinderopvang op maat van de kinderen, waarbij hun welbevinden ons uitgangspunt is. Wij willen hen warmte en geborgenheid bieden.

De ouders betalen aan Ferm Kinderopvang een financiële bijdrage volgens hun inkomen. Zij leggen een attest inkomenstarief voor dat ze bekomen via de website van Kind en Gezin. Ouders kunnen met hun vragen terecht bij de verantwoordelijken kinderopvang en de helpdesk.

Contactgegevens
Plaatselijk kantoor
Verantwoordelijke Kinderopvang voor Merksplas: Griet Verhoeven

Leopoldstraat 24 bus 2

2300 Turnhout

014 43 99 27

dvo.turnhout@samenferm.be

www.samenferm.be

Openingsuren

Plaatselijk kantoor

Maandag, dinsdag en donderdag: 13.30 - 15.30

Telefonische permanentie

Via de infolijn 070 24 60 41

Elke werkdag: 9.00 - 14.00

kempenoost@landelijkekinderopvang.be