Naar inhoud

Praktisch

Kinderclub de Spetter

Huis van het Kind

Kinderclub de Spetter

Pastorijstraat 7

2330 Merksplas


tel. 014 63 94 60
e-mail

Meer info

Vakantieopvang Boemerang

Voor wie?

  • Kinderen en jongeren met een mentale beperking die niet kunnen aansluiten bij de reguliere kinderopvang in hun gemeente.
  • Opnameleeftijd: van 3 tot 21 jaar.
  • Voorbehouden voor kinderen en jongeren uit Arendonk, Dessel, Ravels, Retie, Beerse, Hoogstraten, Merksplas, Rijkevorsel, Vosselaar.


Vakantie met begeleiding

Tijd om te rusten, te spelen, te ravotten, een uitstapje te maken, gewoon fijn thuis te zijn... Maar wat duurt de vakantie soms lang! Natuurlijk worden er kampen georganiseerd, is er een speelpleinwerking of kun je beroep doen op een babysitdienst. Maar wat als je kind een mentale beperking heeft en bijzondere zorgen en begeleiding nodig heeft?

In Retie en Merksplas organiseren we in de maanden juli/augustus vakantieopvang, speciaal voor kinderen en jongeren met een mentale beperking van 3 tot 21 jaar. De opvang is open van maandag tot vrijdag van 8.30u tot 16.30u. Per dag kunnen er 15 kinderen deelnemen.

Deze vakantieopvang is bedoeld voor kinderen en jongeren bij voorkeur uit volgende gemeentes:

  • Vakantieopvang De Hei te Retie: Arendonk, Dessel, Ravels en Retie
  • Vakantieopvang Boemerang te Merksplas: Baarle-Hertog, Beerse, Hoogstraten, Merksplas, Rijkevorsel en Vosselaar

De organisatie van deze opvang wordt mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de betreffende gemeentebesturen, en is enkel voorbehouden voor kinderen en jongeren vanuit deze gemeenten. Je kind wordt opgevangen door een team van gemotiveerde jobstudenten, ondersteund door de begeleiding vanuit onze voorziening.

Het aanbod van activiteiten stemmen we af op de diversiteit van kinderen die die dag aanwezig zijn. Een greep uit ons aanbod: samen spelen, knutselen, koken, snoezelen, waterspelen, sport, wandelen, een uitstap... Kortom: spannende en leuke activiteiten - volledig afgestemd op de noden van elk kind.

Vraag gerust vrijblijvend meer info.


Vakantieopvang

Steenweg op Oosthoven 25, 2300 Turnhout
Tel: 014 44 83 78


Contactpersoon

Lieselotte Van Laarhoven