Naar inhoud

Praktisch

Kinderclub de Spetter

Huis van het Kind

Kinderclub de Spetter

Pastorijstraat 7

2330 Merksplas


tel. 014 63 94 60
e-mail

Meer info

Kinderoppasdienst Gezinsbond

Welkom bij de kinderoppasdienst van de Gezinsbond. We zijn aanwezig op meer dan 800 plaatsen over heel Vlaanderen en Brussel. Benieuwd of we ook in jouw buurt digitaal aanwezig zijn? Klik hier voor een lijst met onze afdelingen (die met de toepassing werken).


Anders kan je terecht bij je coördinator in de buurt, klik hier.


Ben je op zoek naar een babysit? Registreer als ouder.


Wil je babysitter worden bij de Gezinsbond? Registreer als babysitter.


Hoe werkt het?

Voor de ouders: Als je lid bent en woont in een afdeling waar kinderoppaswebsite actief is dan registreer je je best zo vlug mogelijk. Na controle van je lidmaatschap en een intakegesprek met de coördinator wordt je profiel geactiveerd. Daarna kan je zelf oppasaanvragen op de website plaatsen en je gezinsprofiel beheren.

Meer informatie over de werking van de kinderoppasdienst voor ouders

Voor de oppassers: Enkel als je kinderoppasser wil worden in een afdeling uit de lijst kan je gebruik maken van deze website en registreer je je hier. Na de registratie zal de coördinator van de afdeling contact opnemen met jou om na te gaan of je aan de minimale voorwaarden voldoet. Nadien zal de coördinator je profiel activeren. Als dat is gebeurd, kan je via je profiel oppasaanvragen bekijken, accepteren, je afspraken beheren en het profiel van het gezin bekijken dat van jouw diensten gebruik wilt maken.

Meer informatie over de werking van de kinderoppasdienst voor kinderoppassers

Contactgegevens

Hilde Michiels

michiels.hilde10@gmail.com

www.kinderoppasdienst.be