Naar inhoud

Praktisch

Toerisme

Markt 1
2330 Merksplas


tel. 014 63 94 46
fax 014 63 94 01
e-mail

Openingstijden

 Maandag - vrijdag:  8:30 -12:00
 Maandagavond:  18:00-20:00
 Woensdagmiddag:  13:00-16:00

Meer info

Dubbel fietsplezier: Twee culinaire routes in Hoogstraten & Baarle-Hertog-Nassau

Foto culinair fietsen

Met de culinaire fietsroutes geniet je niet alleen van de mooiste plekken die Merksplas, Hoogstraten en Baarle-Hertog-Nassau te bieden hebben, maar je schuift onderweg ook aan voor een smakelijk menu. De verschillende gangen krijg je steeds in een andere zaak op de fietsroute voorgeschoteld.Lekker tafelen

Ook in 2021 zijn er twee verschillende routes: route 1 start in Hoogstraten met een stevig ontbijt, route 2 vertrekt in Baarle-Hertog-Nassau en serveert je een viergangenmenu.

Van donderdag tot zondag

Vooraf reserveren bij Toerisme Hoogstraten of Toerisme Baarle is noodzakelijk. Je kan de route fietsen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De culinaire fietsroutes lopen tot en met zondag 26 september.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook? De folder ligt alvast op jou te wachten in het toeristisch infokantoor, zodat jij je trip kan plannen en kan genieten van die welverdiende culinaire verwennerij.


Liever als cadeau?

Geef je de culinaire route liever cadeau? Dat kan! In het toeristisch infokantoor kan je terecht voor een cadeaubon voor deze routes. De ontvanger maakt later zelf een reservatie op een dag naar keuze.

Waar starten?

Start je in Baarle (route 1):

Toerisme Baarle
Singel 1 - 5111 CC Baarle-Nassau

Start je in Hoogstraten (route 2):

Toerisme Hoogstraten

Vrijheid 149 - 2320 Hoogstraten

Brochure te verkrijgen op het gemeentehuis

Je kan alvast de gratis brochure afhalen in het toeristisch infokantoor van Merksplas, in de voormiddagen van maandag t.e.m. vrijdag via het onthaal van het gemeentehuis of downloaden op de website van Land van Mark en Merkske.