Naar inhoud

Praktisch

Toerisme

Markt 1
2330 Merksplas


tel. 014 63 94 46
fax 014 63 94 01
e-mail

Openingstijden

 Maandag - vrijdag:  8:30 -12:00
 Maandagavond:  18:00-20:00
 Woensdagmiddag:  13:00-16:00

Virtual Run op zaterdag 24 oktober 2020

Virtual run

Door onze zustergemeente Grodzisk Wielkopolski uit Polen, worden we uitgedaagd om op 24 oktober een Virtual Run te organiseren. Dat is een virtuele loopwedstrijd van 10 km lang op basis van een applicatie zoals Strava. Het doel ervan is om de samenwerking tussen de partnersteden van Grodzisk Wielkopolski te versterken in deze moeilijke tijden.

We gaan de uitdaging aan!

Het gemeentebestuur en het jumelagecomité gaan de uitdaging aan en organiseren op zaterdag 24 oktober de run voor bewoners van Merksplas tussen 10.00 en 16.00 uur. De start en aankomst van de loopwedstrijd ligt aan Plantentuin ‘De Kleine Boerderij’. De route is 5 km en je moet hem 2 keer afleggen. Hij is grotendeels uitgezet op wandelknooppunten en slingert door de prachtige natuur van Merksplas-Kolonie en de Blakheide.


Loop tegen mensen uit verschillende landen

Ben je een geoefend loper, of ben je gestart met lopen tijdens de lockdown? Wil je je uithoudingsvermogen, je competitiegeest en gezonde of actieve levensstijl eens testen? Dan is dit het uitgelezen moment om de strijd aan te gaan met deelnemers uit Polen, Frankrijk, Oekraïne, Litouwen, Spanje, Duitsland, Tsjechië, Servië of Bosnië en Herzegovina.


Inschrijven tot 18 oktober

De inschrijvingen werden afgesloten op 18 oktober. Inschrijven is dus niet meer mogelijk. 


Coronamaatregelen worden gevolgd

We volgen de coronamaatregelen stipt op. Je wordt na registratie per mail nog op de hoogte gebracht van de maatregelen die van tel zijn. We wensen iedereen veel succes!

Voor verdere info kan je terecht op www.twintownsrace.pl.