Skatepark 't Hofeind

Op het omnisportveld van Sportcentrum ’t Hofeind vind je ons skatepark. Daar kunnen skaters en andere tweewielers zich uitleven op de verschillende toestellen die de gemeente er liet plaatsen.

Toestellen

Alle toestellen voldoen aan de veiligheidsnormen en worden regelmatig onderhouden door onze collega’s van de technische dienst.

Het skatepark beschikt over:

  • een miniramp met quarterpipe;
  • een grindrail;
  • een hip;
  • een olliebox:
  • een hoekhip.

Merk je toch een defect aan één van de toestellen? Meldt dat dan aan onze jeugddienst via: jeugd@merksplas.be of via: 014 63 94 46.

Openingsuren

Het skatepark is alle dagen open van 9.00 tot 22.00 uur.

Draag beschermende kledij

Wil je komen skaten? Denk dan aan beschermende kledij. Het is verplicht om dat te dragen tijdens het skaten, skeeleren of steppen.

Heb respect voor andere gebruikers

Niet iedereen is een even grote waaghals op zijn skateboard, step of skates. Toch mag iedereen de kans krijgen om van het skatepark gebruik te maken. Op het skatepark is geen permanent toezicht. We rekenen dus op het gezond verstand van de gebruikers zodat iedereen de kans krijgt om zich uit te leven op de toestellen.

Zwerfvuil

We krijgen vaak meldingen van zwerfvuil dat wordt achtergelaten op het skatepark. Dat begrijpen we niet zo goed, want er zijn meer dan voldoende vuilnisbakken in de buurt aanwezig. Deponeer daar dus je afval in!

Reglement

Op het skatepark gelden een aantal regels waar elke gebruiker zich aan moet houden. Onderaan deze pagina kan je dat reglement terugvinden.

Naar top