Digitale Spetsersbon

Wij hebben onze Spetsersbon in een nieuw, digitaal jasje gestoken!

Met deze digitale Spetsersbon kan je terecht bij verschillende lokale handelaren in ons dorp. Zij zullen je ongetwijfeld met enthousiasme verwelkomen en indien nodig passend advies geven.

Naar eigen budget

Het bedrag van de cadeaubon bepaal jij helemaal zelf.

Waar kan ik een Spetsersbon kopen?

De bonnen zijn makkelijk online aan te kopen via de website van onze partner Kivalo.
Je ontvangt deze na betaling meteen per e-mail. 

Koop hier de Spetsersbon

Je kan de Spetsersbonnen ook aankopen aan het onthaal van het gemeentehuis tijdens de openingsuren. Je hoeft daarvoor geen afspraak te maken.
Aan het onthaal zeg je gewoon voor welk bedrag je een bon wenst. Je ontvangt dan een mooi gepresenteerde Spetsersbon, desgewenst in een feestelijk jasje. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening.

Waar kan je ze gebruiken?

Je kan de Spetsersbonnen bij verschillende handelaren in het dorp gebruiken.

Overzicht deelnemende handelaren

Moet ik mijn bon in één keer besteden?

Een enorm voordeel van de digitale Spetsersbon is dat je het bedrag van de bon niet ineens moet besteden. Je kan dezelfde bon meermaals als betaalmiddel gebruiken en dat zelfs bij verschillende deelnemende handelaren. De handelaar scant de bon en je krijgt deze terug als er nog een restwaarde op staat.

Wat nu met mijn oude Spetsersbon?

Je zal de voorganger van onze digitale Spetsersbon nog tot en met 31 mei 2025 kunnen gebruiken bij één van de handelaren die deelnamen aan het vorige cadeaubonnensysteem.

Let op: je kan een oude Spetsersbon dus niet zomaar valideren bij elke handelaar die deelneemt aan de digitale Spetsersbon. Deze kan je enkel besteden bij een handelaar vermeld op de bijgevoegde lijst van je oude bon.

Reglementen en verordeningen

Naar top