Sportcentrum 't Hofeind

Merksplas beschikt over een modern sportcentrum met heel wat faciliteiten. Op het domein vind je een voetbalclub, een tennisclub, een touwtrekvereniging, een schuttersvereniging, een omnisportveld met BMX-parcours, 2 padelcourts en 2 beachvolleyvelden en een grote sporthal. Die wordt uitgebaat door de gemeente zelf. In dit complex vind je onder meer:

Reservaties

Wil je een zaal, squashbox of beachvolleybalveld reserveren, dan kan je via ons online reservatiepakket de beschikbaarheid nakijken en meteen een reservatie aanvragen.

Let op: Reservaties kunnen niet kosteloos geannuleerd worden! Klik hier voor meer info over het annuleren van reservaties.

Reservaties

Eten en drinken

In de sporthal is er een gezellige brasserie waar je na je sportieve inspanning nog iets kan gaan drinken of eten. Ook niet-sporters zijn er van harte welkom voor een hapje en/of een drankje. Op hun website kan je de kaart bekijken of contact met ze leggen voor een reservatie.

Naar de website van brasserie 't Hofeind

Padel

Op het omnisportveld vind je ook 2 padelcourts terug. Die worden beheerd door de Merksplasse Tennisclub. Als je wil spelen kan je lid worden van de club of per uur betalen voor een veld.

Naar de website van de Merksplasse Tennisclub

Naar top