UiTdatabank

Wie invoert, haalt er meer UiT!

UiTdatabank is een databank die jaarlijks meer dan 215 000 evenementen verzamelt. Deze evenementen worden ingevoerd door 28 000 organisatoren en gepubliceerd op meer dan 500 online kalenders op verscheidene websites. 

Waarom je activiteit invoeren?

De gemeente Merksplas neemt de ingevoerde activiteiten op in de tweewekelijkse nieuwsbrief, op de maandelijkse overzichtsaffiche en op de kalender van de gemeentelijke website. 

Voer je activiteiten minstens 6 weken vooraf in op de UiTdatabank. Zo wordt je activiteit gratis mee opgenomen in de gemeentelijke promotiekanalen. 

UiTiD

Om activiteiten in te voeren, heb je een UiTiD nodig. Dit is je persoonlijke account waarmee je kunt aanmelden op de UiTdatabank, UiTinVlaanderen en tal van andere UiTwebsites. 

Heb je nog geen UiTiD, dan kun je er gratis één aanmaken wanneer je voor de eerste keer wilt inloggen op www.uitdatabank.be.

Wat wel/niet invoeren op UiTdatabank?

Iedere activiteit of locatie die publiek toegankelijk is en een vrijetijds- of culturele inslag heeft, kan je invoeren op de UiTdatabank. Meer uitgebreide info en voorbeelden vind je in de handleiding die je onderaan kan downloaden. 

Medewerkers van de vrijetijdsdienst en Publiq vzw hebben het recht om ingevoerde gegevens die strijdig zijn met de regels af te wijzen voor publicatie. 

Uitgebreide handleiding 

Download de uitgebreide handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een activiteit kan invoeren. 

Downloads

Naar top