Midweek Specials Merksplas

Midweek Specials is een Merksplasse wielerclub en is opgericht in 2000.
De officiële clubritten zijn op woensdagavond, vandaar de naam “Midweek Specials”.

Dat we geen klein clubje meer zijn dat mag zeker gezegd worden! Ondertussen is het ledenaantal gestegen naar meer dan 100.
Ons fietsseizoen loopt van april tot en met eind september. We starten nadat de klok op het zomeruur wordt gezet en we eindigen met de wekelijkse ritten net voor Merksplas kermis.

Niet iedereen heeft hetzelfde niveau. Daarom ook dat we rijden in verschillende groepen. Er kan gekozen worden uit vier snelheden zodat iedereen zijn gading kan vinden. Uiteraard respecteren we de wegcode en veiligheid vinden we zeker even belangrijk als plezier maken en sporten.
Ook zaterdag en zondag kan er gefietst worden. Dit wordt wel niet door de club georganiseerd. Meestal spreken de leden dan onderling af om te gaan fietsen.

Onze vaste vertrekplaats is aan de voetbalvelden van Merksplas SK, ingang via de Wijntuinstraat. Het startuur is ofwel half zeven of zeven uur, afhankelijk van de maand. Na de rit drinken we meestal iets in ons clublokaal Café De Glenn.

Eind oktober organiseren we steevast onze jaarlijkse MTB toertocht. Hierop ontvangen we een kleine duizend fietsers en krijgen we altijd lovende recensies. Zeker de moeite dus om deze mee te doen!

Daarnaast maken we ook tijd voor andere activiteiten gedurende het jaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn een winterwandeling, een clubweekend, een dagrit, een kwis, … Kortom, toffe activiteiten!

Heb je vragen omtrent de werking of zou je graag lid worden van onze bruisende club? Neem dan zeker contact op via onze website www.midweekspecials.be of spreek gewoon iemand aan uit de club!

Naar top