Oxfam-Wereldwinkel Merksplas

Wil jij meebouwen aan een eerlijkere wereld? Het leven verbeteren  van de mensen die ons voedsel produceren? Rechtvaardiger en duurzaam consumeren? Dan ben je bij Oxfam aan het juiste adres.

Oxfam Belgiƫ is een beweging die strijd tegen ongelijkheid en voor een een economische rechtvaardigheid. Dat doen we in woord en daad en met respect voor de grenzen van onze planeet. Zo zorgt Oxfam ervoor dat iedereen een menswaardig leven kan leiden.

Ook Oxfam Wereldwinkel Merksplas wil zijn steentje bijdragen aan deze rechtvaardige wereldhandel. We organiseren op regelmatige basis evenementen (quiz, brunch/take away, Smeer-ze-actie,...). Via de verkoop van fairtrade producten (voedingswaren, geschenkartikelen, speelgoed, handtassen, juwelen,...) ijveren wij  mee voor ieders recht op een menswaardig leven.

Wil ook jij de handen uit de mouwen steken voor Oxfam? Wekelijks of enkele keren per maand, het hele jaar door of enkel bij evenementen, in de winkel of achter de schermen? Het maakt niet uit, alles kan. Vele handen maken immers het verschil.

Heb je interesse? Neem dan contact op met een vrijwilliger in de winkel, stuur een mail naar merksplas@oww.be of bel op het nummer: 0493 72 92 69.

Kom ook gerust eens langs in de winkel tijdens de openingsuren:

dinsdag, woensdag, vrijdag: 13.00 - 16.00 u.

zaterdag: 10.00 - 16.00 u.

Naar top